PMP Suceava are o noua structura de conducere interimara

In cursul zilei de marti, 6 februarie 2018 a avut loc prima conferinta de presa cu noua structura a PMP Suceava.

poza
PMP Suceava are o noua structura de conducere interimara

PMP Suceava are o noua structura de conducere interimara. Prim-vicepresedintele partidului, Marian Andronache, a anuntat ca noua formula este una mult mai solida si care va da dovada de transparenta. Totodata, Andronache a subliniat ca noul Consiliu Executiv va avea ca rol principal organizarea alegerilor in cadrul Organizatiei Judetene a PMP Suceava, care vor avea loc pe 10 martie.

"Formam o echipa puternica, in care cei carora nu le place transparenta, corectittudinea si munca in echipa, nu au ce cauta" , a spus prim-vicepresedintele PMP Suceava.

Functiile de vicepresedinti in cadrul CEJ al PMP sunt ocupate de Bogdan Codreanu, Radu Reziuc, Florin Salar, Romeo Cocerhan, Adrian Bogdan Nicolau,Dan Dumitru, Cristian Sidor, Constantin Munteanu si JohannesRaimund Onesciuc.
Vicepresedinti sunt si Emanuel Mitric,Savin Pascan si Lenuta Balan.Functia de secretar general este ocupata de Anca Gatlan, iar secretar adjunct este Constantin Dorel Donisian, in Consiliu existand si 14 secretari executivi.

05:12
miercuri, 07 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere