Partidul Verde Suceava consideră că rezultatul Referendumului va fi unul pozitiv

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava referutor la Referendumul din 6-7 octombrie 2018.

poza
Partidul Verde Suceava consideră că rezultatul Referendumului va fi unul pozitiv

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că rezultatul Referendumului din 6-7 octombrie 2018 va fi unul pozitiv, plin de speranțe pentru familia tradițională, pentru iubirea dintre un bărbat și o femeie.
Problema care se pune ce va face Europa din data de 8 octombrie 2018 cu România. Va accepta voința unei națiuni sau ne va călării cu fel și fel de amenințări sau sancțiuni?
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, liderii de la Bruxelles mai văd în România o posibilitate maximă de câștig. Pe ei nu-i interesează cât de bine sau rău o ducem noi, românii simplii. Dacă avem un loc de muncă, un sistem de sănătate modern, învățământ performant, ori o libertate care depășește ecranul unui televizor controlat de un moderator fals, cu arginți în buzunar. S-a văzut cât i-au păsat atunci când un guvern a tăiat din lefuri 25% și a crescut dobânda la rate, atunci când s-au scumpit utilitățile, când instanțele distrugeau viitorul unui om sau când, de frică, vorbeai în șoaptă sa nu te mai audă prea mulți!

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
09:07
joi, 04 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere