Partidul Verde Suceava consideră că Federația Română de Fotbal nu mai are niciun rol în promovarea fotbalului românesc

Va transmitem, integral, un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava consideră că Federația Română de Fotbal nu mai are niciun rol în promovarea fotbalului românesc

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că Federația Română de Fotbal nu mai are niciun rol în promovarea fotbalului românesc. Singura reușită a acestora se îndreaptă spre binele lor, a celor care conduc destinele FRF. Au salarii frumoase, lux, confort cosmic, iar performanțele lor sunt aproape nule.
Din punctul nostru de vedere, putem avea un antrenor al echipei naționale de fotbal care provine din rândul nostru, din rândul oamenilor simpli, fără a fi plătit și suntem convinși că rezultatele vor fi pozitive, iar actualii jucători, membrii naționalei, sunt produsul gândirii unei educați sportive după 1989. Nu mai au în ei un dram de orgoliu profesional, de patriotism, de dăruire, au numai figurele, mofturi, pretenții.
De asemenea, noi, verzii suceveni, am observat că după un timp de relax, pe drumurile sucevene, mai ales în zona din Cacica, au dispărut mașinile care transportau lemnul. Pădurea a fost liniștită, dar de vreo 2 săptămâni, lemnul circulă frumos pe șosea, iar pe unele locuri drumul a și fost distrus. Se vede, se simte, că actualii politicieni aflați la putere nu dau nicio valoare pe pădurile sucevene.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava12:35
duminica, 09 septembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere