Partidul Verde Suceava:"Românii din Parlamentul European sunt împărțiți după interese"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ușor, ușor în Europa se conturează vechile state puternice, colonialiste, de acum 100 de ani în urmă. Franța, Germania, Austria, Ungaria, (din spate mai sosesc mofturoasele din Olanda și Belgia) au deja statutul de ”prima vioară” a Europei.

poza
Partidul Verde Suceava:"Românii din Parlamentul European sunt împărțiți după interese"

Dan Acibotarita , presedintele Partidului Verde Suceava , a transmis ca :"România, din nefericire, este vasalul ”unchiului Tom”, mai stă aplecată și în fața Franței, a Austriei, a Germaniei, iar de ceva timp și în fața Olandei care a pus ”ochiul” pe portul Constanța.

Momentan Românii din Parlamentul European sunt împărțiți după interse, iar împreună cu o slabă activitate a Ministerului de Externe fac mult mai vulnerabil statul român.

După toate neșansele Românie, ne-am mai și stricat cu vecinii, iar cu cel mai puternic, adica cu Rusia, l-am ridicularizat cel mai mult. Numai un stat inconștient, cu politicieni slabi, poate să să-și strice relațiile cu Rusia. Ne place sau nu, o relație acceptabilă trebuie să o avem cu Rusia, chiar dacă din totdeauna avantajele au fost mai mult de partea Moscovei. Acest lucru depinde și de calitatea politicianului.

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava laudă decizia conducerii Primăriei municipiului Suceava de a fluidiza traficul, dar ce ne facem în Burdujeni, în zona Bazarului , unde dăm de o operă măreață care blochează drumul mai bine de 50%. Această ”mândreață” nu are nicio treabă cu esteticul, cu circulația, ne încurcă în trafic de an de zile, iar din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, ar trebui desființată. Asta, în varianta, în care dl.Lungu nu a trecut-o în Patrimoniul Național".


12:13
duminica, 06 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere