Partidul Verde Suceava:"PSD și ALDE nu au niciun plan de dezvoltare a infrastructurii din România"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava:"PSD și ALDE nu au niciun plan de dezvoltare a infrastructurii din România"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că momentan PSD și ALDE nu au niciun plan de dezvoltare a infrastructurii din România. Din nefericire nici PNL, nici USR nu au vreun proiect demn de România 100. Aceștia sunt setați pe ”ciuma roșie”, ”hoții din PSD”, ” se fură, se fură”. Învățământul este de asemenea lăsat de izbeliște, iar sănătate s-a îndreptat spre zona celor cu bani.

Dacă nici acuma, cei de la guvernare, nu înțeleg că pentru a dezvolta un stat este nevoie să ai drumuri, autostrăzi care să unească estul cu vest, nordul cu sud, atunci totul este pierdut. Când ai o infrasctuctură solidă, nivelul salarizării se reglează de la sine și atunci, este adevărat, statul nu mai are niciun control asupra populației. Munca se va repoziționa după oferte, economia va exploda, iar țara se va dezvolta. Din nefericire PSD și ALDE sunt mai departe setați pe războiul cu „statul paralel”. Gândul lor stă conectat doar pe distrugerea unor indivizi malefici care întâmplător sau nu locuiesc în România.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, la puterea pe care o are PSD-ul se pot împărți ușor pe anumite segmente. Unii să schimbe legislația, alții să proiecteze șosele și autostrăzi, să se ocupe de educație și sănătate. Important este dacă PSD mai are specialiști care să gândească ceva constructiv pentru România? Scoatem din ecuație personaje gen ”viziunea Olguței” care se pare că este una pe minus pentru majoritatea românilor.

De asemenea, noi verzii suceveni, am observat că municipiului Suceava îi lipsește un simbol care să fie o atracției pentru restul românilor, a turiștilor. Dacă pentru județ mai putem vorbi de TrasRarăul, pentru municipiul reședință de județ nimic nu apare ceva mai deosebit. Este mare păcat să nu avem un lucru specific nouă sucevenilor. Acestui minus i se datorează, în primul rând, celor care conduc destinele municipului și chiar artiștilor suceveni. Le lipsesc în totalitate imaginația, viziunea sau poate chiar inteligența. Pe vremea lui Ceușescu aveai simboluri, care astăzi nu mai sunt sau sunt pe cale de distrugere: Orășelul Copiilor, statuia ecverstră a lui Ștefan cel Mare.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
13:44
duminica, 04 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere