Partidul Verde Suceava:"Politică externă a României este la pământ"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava:"Politică externă a României este la pământ"

Politică externă a României este la pământ. S-a ratat vizita Primului-Ministru al Japoniei, s-a ratat și întâlnirea cu toții liderii lumii de la Davos. Neparticiparea țării noastre la Forumul Economic Mondial din Elveția, unde s-au întâlnit sute de politicieni și oamenii de afaceri de top din întreaga lumea, este ca o înfrângere a politicii externe.

Noi, verzii suceveni, gândeam că la schimbarea guvernului din țara noastră se va numi și un alt ministru de externe. Este inadmisibil să lași mai departe același individ la externe, când oferă țării tale eșec după eșec. Domnul Tăriceanu, ca și președinte la ALDE, nu trebuia să-l mai nominalizeze pe dl. Meleșcanu. La frumoasa vârsta de 76 de ani mintea nu îți mai este la politică externă, la binele Românie, ci mai mult la somn, odihnă, ceea ce nu mai este compatibil cu interesele României.

De asemenea, unele taxe, impozite practicate de municipalitatea suceveană au crescut în ultima perioadă de timp. Taxa de ecologizare s-a dus departe. De la 4 lei/lună/persoană a ajuns la 9 lei/lună de persoană și credem noi că nu va rămâne la acest nivel. Cunoscându-l pe dl primar, care este un bun și abil politician, trebuia să-și aducă spre dânsul voturi în Consiliul Local. Toate măririle s-au făcut cu acceptul celor 2 consilieri de la PMP. Fără votul lor nu se facea majoritatea, deci răul va cădea pe capul pmp-iștilor în campania din 2020, ca să nu mai vorbim de faptul că PMP mun.Suceava a ajuns în ”buzunarul” dl.Lungu.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


13:58
duminica, 28 ianuarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere