Partidul Verde Suceava:"Istoria nu iartă și își plătește întodeauna datoriile!"

      Va transmitem un comunicat de presa din partea Paridului Verde Filiala Suceava.

poza
Partidul Verde Suceava:"Istoria nu iartă și își plătește întodeauna datoriile!"

      Partidul Verde filiala județeană Suceava, consideră că în această saptămână s-au întâmplat două evenimente istorice, unul dintre el s-a derulat chiar în România și reprezintă prima vizită a unui Întâistătător al Bisericii Ruse după 1989, respectiv cea a Preafericitului Părinte Kiril, la invitația Patriarhului Daniel, iar cel de-al doilea este declararea independenței Catalonei.

Biserica din România, în frunte cu Patriarhul Daniel, a reușit un lucru important, putem spune istoric, pentru spiritualitatea și politica românească. Și anume de a dezamorți relațiile române-ruse. Vizita Prefericitului Kiril în țara noastră nu este întâmplătoare și are girul președintelui Rusiei, iar în mod cert președintele Românie a acceptat aceast lucru. Este greu de trecut cu vederea ca două state vecine, mai bine spus apropiate, chiar dacă au politici externe diferite, să nu aibă relații de armonie! Suntem două națiuni care au la bază ortodoxia.    

De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că datorită politicii externe practicată de SUA și aliaților ei, cu 28 de ani în urmă, după 1989 o parte din statele comuniste din Europa au fost fragmentate, diminundu-le astfel puterea. Fosta URSS, Iugoslavia, Cehoslovacia sunt exemple clare, care, în urma gândirii americane, au dispărut. Ceea ce se întâmplă în Catalonia este tot o fragmentare a unui stat. Dacă Spania nu era în UE, ținând cont de istoricul ei, independența Cataloniei era înăbușită violent. Suntem convinși că după finalizarea acestui episod din Spania, alte state capitaliste vor avea parte de mișcări de genul Catalonei. Istoria nu iartă și își plătește întodeauna datoriile!12:40
duminica, 29 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere