Partidul Verde Suceava susține campania de a se interzice exploatările forestiere timp de 10 ani și împăduri masive

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava susține campania promovată pe internet, de adevărații Români, de a se interzice exploatările forestiere timp de 10 ani și împăduri masive.

poza
Partidul Verde Suceava susține campania de a se interzice exploatările forestiere timp de 10 ani și împăduri masive
"Numai printr-o lege dură poți să oprești masacrarea pădurilor din România. Din nefericire, momentan, niciun partid politic din parlament, inclusiv președintele României, nu dorește acest lucru. Pădurea oferă surse de finanțare deosebite atât pentru campanii electorale cât și pentru buzunarele falșilor noștri politicieni-patrioți.
Pentru a înțelege necesitatea unei asemenea legi să ne uităm foarte atenți la cum a evoluat vremea în ultimii 15 ani. Ne trezim din an în an cu furtuni puternice și apărute de nicăieri, cu inundații devastatoare, pierderi de vieți, iar aceste lucuri se leagă de austrificarea pădurilor.
Dacă tot se folosește expresia ”fără penali în funcții publice” și se promovează intens, noi, verzii suceveni, dorim să nu se mai tăie niciun copac din pădurile României timp de 10 ani", transmite Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
06:58
duminica, 16 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere