Partidul Verde Suceava :"Momentan nu exista un numitor comun intre Presedinte si Guvern"

Va transmitem un comunica de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava :"Momentan nu exista un numitor comun intre Presedinte si Guvern"

Partidul Verde filiala judeteana Suceava considera ca momentan nu exista un numitor comun intre Presedinte si Guvern. Ambele institutii sunt diferite in gandire si se indeparteaza de interesul cetateanului de rand.
Din nefericire daca se va merge, mai departe, pe contre, intre cele doua Palate, vom ajunge circarii Europei. Cei care se folosesc de noi ne vor lauda, iar restul ne vor critica.
Noi, verzii suceveni, intelegem ca tabara lui Dragnea doreste sa castige fotoliul de la Cotroceni, actualul Presedinte isi atribuie rolul de conducator de stat si de leader al opozitiei destul de tarziu, dar unde este interesul cetateanului in tot acest circ?
De asemenea, Partidul Verde filiala judeteana Suceava crede ca mocanita de la Moldovita, jud.Suceava, trebuie sa-si continue existenta. Este o atractie internationala, un mod de a interactiona cu istoria, iar cine doreste sa o distruga nu are nimic comun cu Bucovina sau cu istoria noastra.
Suntem curiosi de ce nu a intervenit Inspectoratul de Stat in Constructie la lucrarea de pe Mestecanis, unde cu o incapatanare de nedescris CJ Suceava isi continua prostia?
La noi, se distruge foarte usor frumosul, din simplul motiv ca politicul isi baga inteligenta.
#sustinMocanitaDelaMoldovita

Presedintele Partidului Verde filiala judeteana Suceava,
Dan Acibotarita


17:23
marti, 15 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere