Partidul Verde Suceava :" In România sunt ocupate funcții importante de persoane incompetente"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava :" In România sunt ocupate funcții importante de persoane incompetente"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ceea ce se întâmplă în România, după incidentele de la mitingul diasporei din 10 august, reprezintă o manipulare a românilor. Sunt două tabere care-și prezintă în felul lor adevărul. Una care este la putere, iar cealaltă care dorește să ajungă la putere fidelă unui președinte adormit, lipsit de viziune și care mai vrea un nou mandat.
Datorită serviciilor performate existente în România, acele răbufniri puteau să fie evitate, iar dacă totuși s-au produs autorii sunt foarte ușor de depistat, asta dacă se vrea sau se dorește. La orice manifestație, miting, demonstație există riscul de a apărea violențe, iar dacă ești prins în mijloc, orcine ai fi, nu scapi. Aceasta e o regulă universală.
După acest incidente, noi, verzii suceveni, am constatat un lucru sigur și cert: în România sunt ocupate funcții importante de persoane incompetente, fără cultură dar obediente unui sistem sau unui om.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava roagă primăriile din județul Suceava cât și poliția județului să lucreze împreună pentru a salva viețile sucevenilor. Săptămânal se moare în județ, datorită accidentelor rutiere în interiorul unui localități, iar un factor important îl reprezintă viteza. În toate localitățile din țările civilizate sunt montate, construite pe drumuri, la intrare și în interior acele ”cocoașe de cămilă” care te obligă să reduci viteza. Din nefericire la noi nu s-au făcut aceste lucruri și nu înțelegem de ce? O altă variantă este prezența permanentă a echipajelor de poliției.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


11:47
duminica, 12 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere