Partidul Verde Suceava ii multumeste lui Gheorghe Flutur pentru semnarea recepției lucrărilor de la groapa de gunoi de pe Meștecăniș

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava ii multumeste lui Gheorghe Flutur pentru semnarea recepției lucrărilor de la groapa de gunoi de pe Meștecăniș

Polonia și-a adus acasă 100 de tone de aur din Anglia, iar acest lucru demonstrează forța acestei națiuni. Noi, românii, când am încercat repatrierea aurului din Anglia, repede fel și fel de voci, cu autoritatea, din România, printre care și cea a președintelui, au criticat această idee.
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că prin acest gest Polonia, o țară cu drepturi la fel de egale ca România în Uniunea Europeană și NATO, a demonstrat lumii că nu-i un popor vasal, supus, ci unul care-și hotărăște singur soarta. România rămâne mai departe o colonie, un punct de desfacere, locul unde politicul local se supune marilor capitale. Bruma de opozitie sau bruma de patriotism s-a topit odată cu realegerea domnului Iohannis, inclusiv prin selectarea propriului guvern.
De asemenea, noi, verzii suceveni, mulțumim liderul liberalilor suceveni pentru frumosul cadou făcut românilor de ziua Unirii Bucovinei cu Țara, si anume semnarea recepției lucrărilor de la groapa de gunoi de pe Meștecăniș. Acea rușine națională, din nefericire, este susținută mai departe de dl.Gheorghe Flutur, ajutat de un fost lider liberal, dl.Valeriu Stoica, binențeles pe bani publici, iar ca porția de ”mulțumire” să fie completă, primarul din Câmpulung Moldovenesc, care este tot liberal, s-a apucat să taie o parte din copacii din municipiul, uite așa de amorul drujbei. Brătieneii se răsucesc în mormânt când văd ce realizări au liberalii de astăzi.
Partidul Verde filiala județeană Suceava anunță și constituirea unei filiale verde în municipiul Câmpulung Moldovenesc, iar componența Biroului Executiv P.V. Câmpulung Moldovenesc este următoarea: președintele filialei Vasile State, președinte executiv Lehaci Ștefan, vicepreședinți Cristian Marocico, Mihaela Severin, Mircea Lipotchi, secretar Kurt Kulhanek, membrii Raul Ioan Cailean, Constantin Teodor, Doru Rebenciu, Viorel Stroinac și Florin Duga.
La Mulți Ani, România!
La Mulți Ani, români!


11:04
duminica, 01 decembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere