Partidul Verde Suceava :"DNA este o armă utilă, folosiță de cineva în scopuri neortodoxe"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava :"DNA este o armă utilă, folosiță de cineva în scopuri neortodoxe"


Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră declarațiile Președintelui României, dl.Klaus Iohannis, din această săptămână de la ședința CSM, făcute într-un contest de zero la zero. Dacă mergi pe principiul că cei condamnați sau anchetați să nu ajungă în conducerea statului este o declarație fără susținere. Sunt nenumărate cazuri de politicieni români care după ce au fost anihilați de către DNA s-a dovedit în instanță că nu sunt vinovați, dar ca politicieni au fost terminați. De aici putem trage concluzia că DNA este o armă utilă, folosiță de cineva în scopuri neortodoxe și că orice politician pus sub urmărire nu ar trebui să demisioneze până la decizia unei instanțe.
Suntem de acord cu declarația Președintelui că cei condamnați și-au cam terminat cariera politică.

Noi, verzii suceveni, nu am auzit în discursul dlui Iohannis ceva legat de recuperare prejudiciului. Nu este normal ca cineva care este dovedit că a adus daune să nu fie recuperate. Dacă l-ai lăsat mai departe cu banii, după o perioadă petrecută într-un penitenciar, este grav. Atunci România disparea din zona de stat democratic și apare în dreptul unui stat semi corupt și am înțeles comportamentul ambasadorului Olandei.

De asemenea, am observat în 2017, că pe anumite panouri de publicitate din municipiul Suceava, amplasate înscrisuri A4 prin care Primăria anunța că le va desființa în anumite condiții. Au trecut câteva luni, panourile au rămas mai departe, la fel ca și anunțul. Unele dintre ele sunt un pericol la o furtună. Se pot produce accidente, iar cei de la Primărie ar trebui să-și asume rolul de administrator.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava12:15
duminica, 07 ianuarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere