Partidul Verde Suceava :Dl.Lungu este un foarte bun politician. De departe este numărul unul, în schimb ca și gospodar este la pământ

Va transmitem un comunicat de presa al Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava :Dl.Lungu este un foarte bun politician. De departe este numărul unul, în schimb ca și gospodar este la pământ

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că s-a tot vorbit, în ultimii ani, de lipsa de patriotism de care dă dovată actualii politicieni aflați la putere sau cei trecuți prin Palatul Victorie, Palatul Parlamentului ori pe la Cotroceni.
Cu toții am așteptat ca, după terminarea unui ciclu de politicianism ieftin, următorii să aibă un alt avânt făță de noi, românii. Unul mai constructiv, mai inteligent și mai plin de patriotism, dar din nefericire nu s-a schimbat cu nimica în politica românească.
Noi, verzii suceveni, credem că momentan avem două tabere care se bat și se batjocoresc pentru putere, una iohanneistă și cealaltă dragneistă. Ambele tabere consumă mai bine din jumătatea de timp, pentru a da replici, fără conținut, pline de motive de cretinism, numai bune să facă rău României.
Se simte, din politica pe care o duc, și unul și alți, cui sunt vasali, supuși sau legați. Dl.Președinte, Klaus Iohannis stă aplecat în fața Germaniei, făcându-i pe plac când este pus în scenă, iar dl.Liviu Dragnea stă într-o poziție mai ciudată în fața evreilor.
Ambele națiuni, adică nemții și evreii, de-a lungul istorie prea mult bine nu au făcut românilor și României. Ne-au jumulit când au avut ocazia, umilindu-ne așa cum visau ei noaptea, iar când erau prinși în corzi jurau că sunt cei mai cinstiți și plini de dragoste față de noi, românii.
Evreii, americani, au în România monumente închinate jertfei lor din războaie, cafteli inopinante sau alte măgării, dar românii nu au monumente în Israel și SUA pentru a cinsti memoria românilor uciși de acest două națiuni, ceea ce demonstează că suntem mai departe luați de fraieri, de supuși, de slugi și în secolul XXI. Egalitatea între națiuni este o gargară. Tot statele puternice au ultimul cuvânt de spus, iar dacă mai ai parte și politiceni tip funie, fără coloană vertebrală, iacă că ești batjocorit, pe bani tăi, mai tot timpul.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava, consideră că referendumul pe care Primarul municipiului Suceava, dl.Ion Lungu, vrea să-l facă referitor la termoficarea orașului nu-i decât o încercare a acestuia pentru a afla dacă mai are o șansă să ajungă primar în 2020. Un fel de sondaj de opinie, făcut din bani publici.
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, dl.Lungu este un foarte bun politician. Bate cam tot ce mișcă în județul Suceava. De departe este numărul unul, în schimb ca și gospodar este la pământ. Municipiul Suceava și-a distrus înfășișarea în ultimii 14 ani. Sub guvernarea Lungu s-au cheltuit sute de milioane de euro fără vreun efect benefic. Un lucru bătător la ochi și acceptat de către autoritățile de control, supraveghere ale statului român.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

14:06
duminica, 03 iunie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere