Partidul Verde Suceava consideră mina de sare Cacica un punct de atracție important pentru turiștii care sosesc în județul Suceava, dar unde de ani de zile nu s-au făcut investiții

Partidul Verde România, în urma congresului din 20 iulie 2019, îl are ca președinte ales pe dl.Florin Călinescu, președinte executiv dl.Constantin Damov, secretar general dl. Silviu Dumitru, iar președintele P.V. filiala județeană Suceava rămâne mai departe cu funcția de secretar executiv.

poza
Partidul Verde Suceava consideră mina de sare Cacica un punct de atracție important pentru turiștii care sosesc în județul Suceava, dar unde de ani de zile nu s-au făcut investiții

"Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri.
Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră mina de sare Cacica sau Mina Piticilor un punct de atracție important pentru turiștii care sosesc în județul Suceava, dar unde de ani de zile nu s-au făcut investiții. Oriunde ai merge prin restul minelor de sare din țară se vede că ceva frumos s-a produs, care atrage pe an ce trece, tot mai mulți vizitatori, se crează locuri de muncă, iar ceea ce-i cel mai important, te simți bine.
Mina de sare de la Cacica are un potențial uriaș, care poate dezvoltat zona, asta dacă nu se dorește privatizare ei, iar atunci totul este stabilit cu exatitate, inclusiv lipsa de investiții. Noi, verzii suceveni, credem că Mina Piticilor merită mai mult respect, iar pe viitor se va avea grijă de acest colțuleț istoric. " transmite Dan Acibotarita, presedintele Partidului Verde Suceava.

16:09
duminica, 21 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere