Partidul Verde Suceava considera ca România trebuie să fie mult mai prudentă în ceea ce face.

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotarita, Partidul Verde, filiala Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava considera ca România trebuie să fie mult mai prudentă în ceea ce face.

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că în ultimile zile s-a resetat politica internațională, iar România, fiind la ceas de aniversare, trebuie să fie mult mai prudentă în ceea ce face.

Viktor Orban a câștigat alegerile din Ungaria, visând să înfăptuiască Ungaria Mare. Vladimir Putin, președintele Rusiei, cu greu poate să-și stăpânească ruși care vor propria politică în Europa, iar SUA, Anglia și Franța bombardează Siria, fără finalizarea unei anchete imparțiale referitoare la cine a utilizat arme chimice împotriva populației, care cu adevărat reprezintă o crimă la adresa civililor. Să nu uităm că tot Statele Unite ale Americii și Marea Britaniei au atacat Irakul, acum 15 ani în urmă, motivând că Saddam Hussein, președintele Irakului din acea perioadă, deținea arme chimice, iar în realitate nici până astăzi SUA nu a putut prezentat vreun document prin care să le suțină ipoteza, ba mai multe cel care conducea ancheta din Irak s-a spânzurat într-o pădure din împrejurimile Londrei.

Tot în aceată săptămână s-au dat salariile în sănătate. Medicii, cu actualele lefuri, care pleacă de la 3.000 de euro și ajungând chiar la 10.000 de euro pe lună, inclusiv cu gărzi, nu au de ce să se mai plângă. Nu mai au dreptul să mai stea cu mâna întinsă. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, doctorii, își merită pe deplin aceste lefuri, iar dacă și le-au și primit să aibă respect, bun simț pentru semenii lor.

Într-un spital, în afară de medici, mai întâlnim asistente, infirmiere, liftieri, ingineri, bioingineri, economiști, tâmplari, electricieni, instalatori etc, care din nefericire nu au primit lefuri crescute, ba mai mult le au fost și tăiate. Discrepanța creată, cu noua salarizare, este enormă, de zece ori, ba chiar mai mult.

Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, autorii actualei salarizări din sănătate, sunt fideli ceaiului de mac, făcându-i să nu mai interacționeze cu realitate. Prin diferențierile uriașe ale salariilor din sănătate s-au creat intrigi între angajați, iar cei cu drepturi mici sunt discriminați. Rolul unui social-democrat este de a-i proteja pe cei de jos, iar ceea ce face Dragnea, când bea ceaiul de mac cu Olguța Vasilescu, este contrar.

De asemenea, noi, verzii suceveni, atragem atenția autorităților locale sucevene, că parcurile, pădurile sunt pline de căpușe. În acest an sunt mult mai numeroase, ceea ce face că relaxarea sucevenilor să fie o problemă care, dacă se vrea, poate să fie rezolvată de către primăria municipiul Suceava (când e vorba de parcurile acesteia).

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava10:05
duminica, 15 aprilie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere