Partidul Verde Suceava consideră că România este fruntașă

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala judeteana Suceava.

poza
Partidul Verde Suceava consideră că România este fruntașă

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România este fruntașă, din țările europene, la capitolul dreptul liber de exprimare. Dacă stăm prost la salarii, sănătate, învățămănt, cultură, în general, la tot ceea ce ține de traiul de zi cu zi, la vorbe suntem lăsați liberi. Putem discuta orice vrem, unde vrem, iar acest lucru ne ajută să ne facem viața ceva mai frumoasă, să ne descărcăm de ceea ce este negativ în jurul nostru, de prostiile și incapacitățile politicienilor noștrii.
Libertatea de exprimare în tări ca Rusia, Turcia, Ucraina, Belarus și vin din spate Austria, Ungaria, este pusă ceva mai departe de cetățean, mai ales când vine vorba de politică, iar dacă folosești cuvinte care cu greu le găsești în dicționar ești sancționat, nu promovat.
De asemenea, noi verzii suceveni, am observat că în săptămâna care tocmai se încheie, un grup de parlamentari austrieci au vizitat județul Suceava. Din ceea ce s-a prezentat, dumnealor au mers în zonele astfaltate, îngrijite, frumușele, dar nu i-am văzut să viziteze pădurile bucovinene, să vadă ce a putut face o firmă din Austria și cum arată pădurile din Bucovina după aproape 15 ani de activitate austriacă, iar dacă le face o mare plăcere să implementeze un proiect similar și la ei acasă. Este frumos să mergi la un muzeu, la un spital, să dai indicații, fără să treci în ecuație că în spate, persoane din neamul tău, au lasat prăpăd, pe unde au trecut.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava10:34
duminica, 07 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere