Partidul Verde Suceava consideră că România a intrat într-o zonă gri în ceea ce privește calitatea, pregătirea și inteligența oamenilor politici

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Judeteana Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava consideră că România a intrat într-o zonă gri în ceea ce privește calitatea, pregătirea și inteligența oamenilor politici

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că România a intrat într-o zonă gri în ceea ce privește calitatea, pregătirea și inteligența oamenilor politici.
Lipsa de patriotism de care începe să se dea dovadă, mai ales la cei tineri ce se bat permanent în piept că sunt cinstiți și pentru români, dar în realitate sunt sclavii pe față a multinaționalelor, a străinilor, face ca țara noastră să fie din ce în ce mai vulnerabilă și mai expusă riscului.
Politica actuală, în Europa, nu se mai face prin cuceriri de teritorii, prin exterminări a populații, cum se făcea pe vremuri, ci a ajuns în faza economică-financiară. Țările așa-zise democrate, gen Austria, Germania, cu talentul căpătat de secole, dezbină și distrug segmente din țările foste comuniste, binențeles cu sprijinul unor politicieni autohtoni, școliți de ei și la ei, acaparând mai întâi resursele acelui stat, după care îl decimează într-o perioadă agreată de ei, iar într-un final se bat în piept că, culmea, tot ei, au pus umărul la promovarea și dezvoltarea statului.
România, momentan, nu mai este independentă de resurse, de finanțe, ea depinzând de alte state și companii, care ne-au dus într-un colț, așezându-ne pe noi, românii, în genunchi și cultivându-ne în suflet o ură față de semenul nostru.
De asemenea, noi, verzii suceveni am observat o degradare a gardului pasarelei de la Ițcani, din municipiul Suceava. Acesta arată obosit, ruginit și nu ar trebui, mai ales că nu a trecut încă 4 ani de la renovare. Poate podul de la Burdujeni va avea un alt noroc.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava16:01
duminica, 09 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere