Partidul Verde Suceava considera ca politicienii momentului u uitat de sărbătoarea legată de Anul Centenarului

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava considera ca politicienii momentului u uitat de sărbătoarea legată de Anul Centenarului

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că politicienii momentului aciuați în București, la Palatul Cotroceni și la Palatul Victoriei, acești oameni venetici, lipsiți de patriotism și dragoste de popor, au uitat de sărbătoarea legată de Anul Centenarului.
Un președinte, care se declară că face parte din zona lucrului bine făcut, dar care a demonstrat că habar n-are de ceva bine făcut, (trebuie să-i amintim că una-i să conducă un oraș și alta-i o țară) nu face altceva decât să bage zâzanie și ură între români pentru a-și avea propriul guvern și uită de Marea Sărbătoare sau nu este interesat.
Un prim-ministru lipsit de cultură, care are în guvern un ministru al educație ce vrea să introducă o geografie pesedistă, o nouă materie cozmică de atins în toată lumea, cu acești oameni este imposibil să gândești o sărăbătoare a Unirii.
Flacăra vie este păstrată tot de eșantionale mândre și frumoase ale României. De primari, de președinți de consilii județene, de unii parlamentari ce cunosc un dram de istorie, de consilieri și greul se îndreaptă spre popor, spre oameni simplii.
De asemenea, noi verzii suceveni, am observat că în municipiul Suceava gunoiele au devenit vedete, cu mult în fața primarului și a celor doi viceprimari. Pe rețelele de socializare sunt prezentate zeci de poze cu tone de deșeuri pe care le întâlnim în orașul Suceava. Este drept sunt în zona tomberoanelor, ajungând în colții unui patruped, purtate agale de vânt, ca întru-un vals vienez, un peisaj demn de un oraș bucovinean și cu chemare europeană, condus de urmașii lui Brătianu.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava13:14
duminica, 26 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere