Partidul Verde Suceava consideră că noi, românii, la o sută de ani de la Întregirea României, suntem dezbinați

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava consideră că noi, românii, la o sută de ani de la Întregirea României, suntem dezbinați

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că noi, românii, la o sută de ani de la Întregirea României, suntem dezbinați.
Am ajuns, împinși din spate, de mai bine de 25 de ani, de unele state din Europa, gen Olanda, împreună cu politicieni de-ai noștrii, să ne urâm între noi. Așa-ziși europeni ne critică la orice pas pe care-l facem, fie că-i bine sau rău.
Noi, verzii suceveni, momentan, îl considerăm pe dl. Frans Timmermans un fel de Darth Vader, din Războiul Stelelor, care cu orice preț vrea să ne îngenuncheze în fața U.E.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava roagă Poliția municipiului Suceava ca împreună cu Primăria să implementeze anumite proiecte care să prevină accidentele rutiere din municipiul reședință de județ. De ani de zile se moare pe străzile sucevene și nimănui cu factor de decizie nu-i pasă. S-a ajuns ca sucevenii să traverseze pe locuri special amenajate cu frică, iar cei care ar trebuii să intervină, ne explică la diferite ocazii ce fel de meseriași sunt, câte diplome de merit sau nemerit au primit, dar de realitățile municipiului nu discută.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
12:55
duminica, 18 noiembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere