Partidul Verde Suceava consideră că BEC a distus spiritul de alegeri libere, democrate și cu șanse egale și ne duce în zona dictatorială

Va transmitem un comunicat din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava consideră că BEC a distus spiritul de alegeri libere, democrate și cu șanse egale și ne duce în zona dictatorială

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul Birou Electoral Central, care supervizează alegerile locale din 27 septembrie 2020, prin Hotărârea 77 a distus spiritul de alegeri libere, democrate și cu șanse egale și ne duce în zona dictatorială.
Unii membrii din BEC se cred mai presus de Constituția României, de legile care reglementează alegerile și au decis să le arunce la gunoi.
Prin Hotărărea 77 adoptată de către BEC, s-a dat puteri sporite unor partidelor parlamentare. Ele vor avea și câte 3 reprezentanți în secțiile de votare. Cu alte cuvinte PSD, PNL, PMP și UDMR vor putea face cu lejeritate legea în secțiile de votare, iar ce este mai sus de ei, adică ProRomânia, USR-PLUS, etc, etc, ca să nu mai vorbim de partidele neparlamentare care participă la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sunt cantități neglijabile.
Niciodată la alegerile locale, din decembrie 1989 și până în prezent, nu s-a produs o altfel de ruptură nedemocratică, care ne aduce în anul 1948.
Rușine celor care au gândit și au făcut așa ceva.
România este încă un stat democratic, membru UE și NATO, iar cei care sunt la putere trebuie să înțeleagă acest lucru.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


16:31
luni, 07 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere