Partidul Verde Suceava considera ca ”Alianța Vestului”reprezintă o opoziție reală împotriva guvernului

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava considera ca ”Alianța Vestului”reprezintă o opoziție reală împotriva guvernului

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că ”Alianța Vestului” formată din primarii municipiilor Arad, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, reprezintă o opoziție reală împotriva guvernului. Social, economic, cultural și politic guvernanții vor avea un adversar puternic, iar dacă nu-și îndreaptă, mai cu atenție, privirea către cetățeni, vor mai avea parte de asemenea mișcări.
Dezvoltarea unei zone din țară nu mai ține de mult timp de Guvernul României. Acesta nu mai este capabil să realizeze proiecte de interes local, ce să mai vorbim de unul național. Pretenții au de la cetățeni, taxele, accizele le măresc constant, un lucru pe care-l poate face și un individ cu mai puțină școală, dar să-i vezi că pun mintea la muncă pentru a scoate ceva constructiv pentru români, cu greu ai să zărești.
Noi, verzi suceveni, credem că Alianța Vestului va avea succes, iar un asemenea mod sau formă de protest, cu condiția să rămână aproape de restul Românie, este binevenită și va pune în mișcare guvernul.
De asemenea, dacă trecem din partea de vest a țării, unde 4 primari liberali și-au dat mâna pentru a construii ceva și poposim în partea de nord, respectiv în municipiul Suceava, unde tot primar liberal întâlnim, vom observa să aici ne batem cu gheața, cu poleiul, ce fac numeroase victime printre suceveni, ne batem cu gunoiele care nu sunt ridicate, uneori cu săptămânile, lucruri minuscule eradicate de pe vremea lui Alexandru cel Bun. Trebuie să recunoaștem că problemele cu gheața le mai întâlnești și în alte localități sucevene, cum ar fi Pârteștii de Jos, unde și acolo sunt victime, fapt pentru care îi sfătuim pe toți sucevenii care au fost afectați de indiferența primarilor să se adreseze unui avocat pentru a-i da în judecată, iar din acel moment, de fericire lucrurile se vor schimba.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


16:00
duminica, 09 decembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere