Partidul Verde Suceava:" cea mai frumoasă și mai răvnită puterea este cea politică"

    Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava.

poza
Partidul Verde Suceava:" cea mai frumoasă și mai răvnită puterea este cea politică"

        Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că cea mai frumoasă și mai răvnită puterea este cea politică. 
Din nefericire acest lucru nu este înțeles de către actuala guvernare. PSD-ALDE astăzi dau dovada că nu au puterea politică, nu au puterea de a guverna, cu toate că dețin o majoritate confortabilă în Parlament, iar teoretic orice lege și-o doresc, inclusiv suspendarea Președintelui, o pot realiza. 
        Dacă privești lucrurile cu simplitate,  puterea se crampozează de lucruri minore. E posibil să nu aibă inteligența de a guverna, poate o lipsă de profesioniști sau mai există, pe lângă ei, o a treia forță ce-i oprește de la guvernare? 
Partidul Verde filiala județeană Suceava recomandă PSD-ului să-și vadă de guvernare. Să aducă la vot în Parlament legi care sprijină România și pe români, să aibă o relație, după lege, toți, inclusiv cu serviciile, iar cine greșește să părăsească scena. 
       De asemenea, verzii suceveni, consideră că pe drumurile din județul Suceava se moare mai ceva ca în restul României. Sunt accidente dese, cu impact devastator, iar acest lucru ar trebui să le dea de gândit celor care conduc destinele poliției și reprezentantul guvernului în județ. Este necesar să se lucreze la prevenție, să vezi mașina poliției circuland prin tot județul, nu să stea numai pe la colț de drum, perioade scurte de timp, neînscripționată, pentru a vâna viteza. În fiecare comună se află un sediu al poliției, iar șeful de post cunoaște realitatea din acea zonă și poate aplica prevenția cu succes.  13:01
duminica, 05 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere