Partidul Verde filiala Suceava consideră că Ordonanța de Urgență privind măsurile fiscale este binevenită

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde filiala Suceava consideră că Ordonanța de Urgență privind măsurile fiscale este binevenită

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că Ordonanța de Urgență privind măsurile fiscale, aprobată vineri de Guvernul României, este binevenită chiar dacă lovește în interesele unor companii multinaționale, gen cele din Austria.
Lecția de așa-zisa democrație oferită de către cancelarul Austriei, dl. Sebastian Kurz, în recenta vizită făcută în România, care din punctul nostru de vedere își apăra bine interesele vienezilor, arată că firmelor austriece nu digeră aceasta OUG, din simplu motiv că le umblă la bani. Faptul că ne ameniță cu închiderea afacerilor din România este o vrăjeală, o cacealma pe care multinaționalele nu o vor face niciodată.
Noi, verzii suceveni, am fi bucuroși dacă ar pleca măcelarul codrilor, adică Holzindustrie Schweighofer, dar nu o vor face din simplu motiv că au un protector președinte, iar pădurile din România le oferă, mai departe, o sursă de venit importantă. Acest lucru este valabil și pentru companiile care administrează petrolul românesc și banii noștri.
Crăciun Fericit!

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava14:03
duminica, 23 decembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere