Partidul Verde filiala județeană Suceava își dorește ca apele și pădurile din România să nu mai fie un loc de depozitare a gunoaielor

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotarita, presedintele Partidului Verde Suceava :

poza
Partidul Verde filiala județeană Suceava își dorește ca apele și pădurile din România să nu mai fie un loc de depozitare a gunoaielor


COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că anul 2020 trebuie să fie unul verde, plin de viață și speranță. Nu trebuie să uităm de sfânta familie, de credință, de patriotism, de pădure.
În Austria verzii au ajuns la putere, iar pentru aceasta verzii suceveni îi felicită și ne obligă pe noi, cei din România, să trecem de 5% pentru a ajunge în parlament. Avem marea șansă, ca împreună cu verzii din Austria, să protejăm pădurile noastre, de interesele unor companii din afara granițelor, chiar dacă corupții din partidele care au fost la putere în România au un alt interes, cel al banului.
De asemenea Partidul Verde filiala județeană Suceava își dorește ca apele și pădurile din România să nu mai fie un loc de depozitare a gunoaielor. Ne îmbolnăvim singuri. Peste tot, unde este accesibil, vezi fel și fel de gunoaie aruncate în mod voit, iar acest lucru ne arată că suntem încă un popor care mai are reprezentanți cu un suflet bolnav și cu o minte tare îngustă.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


08:21
duminica, 05 ianuarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere