Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România este un stat care nu-și respectă locuitorii

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România este un stat care nu-și respectă locuitorii, în special pe cei care muncesc în agricultură.

poza
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că România este un stat care nu-și respectă locuitorii

"Este trist că astăzi litrul de lapte să fie achiziționat cu 60 de bani, după care la raft, în magazine, ajunge la 5-6 lei/litru, iar la fiecare ciclu electoral politicienii să-i mintă pe agricultori, în special pe țărani, promițându-le o viață mult mai bună, cu o mai mare recunoștință financiară.
Noi, verzii suceveni, observăm la actualul ministru al agriculturii, domnul Petre Daea, că-i place să pozeze în salvatorul agriculturii românești, iar în realitate viața țăranului este mai departe grea, neplăcută și prost plătită.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că fotbalul de la noi, suferă îngrozitor și se adaptează după nivelul de trai a românilor, după modalitatea cum suntem conduși și după nivelul de cultură a liderilor noștrii. Putem să facem o mică comparație, Islanda o țară cu o populație de 325.000 locuitori a ajuns la actuala ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, iar Suceava cu o populație de peste 700.000 de locuitori nu are nicio echipă de fotbal în liga a II-a", transmite Dan Acibotarita, presedintele Partidului Verde Suceava.

13:12
duminica, 01 iulie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere