Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că merită să-ți faci o vacanță în România

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan ACibotarita, presedinte al Partidului Verde filiala Suceava :

poza
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că merită să-ți faci o vacanță în România

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că merită să-ți faci o vacanță în România și chiar recomandăm acest lucru.
Este adevărat că drumurile noastre sunt mult mai anevoioase, dar se compensează cu frumusețea pe care ți-o poate oferi România.
În mândra Bucovină, în mândru Maramureș, credința strămoșilor noștrii au lăsat nemuririi numeroase biserici, schituri, mănăstiri, cu o arhitectură unică în lume, iar după ce le vizitezi devii un om mai bun.
Carpații sunt nemuritori, iar ceea ce-ți oferă ei, aer curat, liniște, relaxare, numai aici le găsești într-un stil aparte.
Frumusețea Dunării a fost prezentată, de-a lungul istoriei, de mulți scribi, iar acest lucru îți poate întării dorința unei vacanțe.
Cetățile medievale din Sighișoara, Sibiu, Brașov, etc, te îndeamnă să le cunoști povestea. Transilvania te așteaptă deschisă și plină de ospitalitatea. Toată România te așteaptă.
Noi, verzii suceveni, considerăm că în aceste momente în care virusul mai este prezent în lume, te poți relaxa acasă, în România.
Nu are rost să cheltui sume mari de bani pentru teste, să le faci pântecul mare grecilor, care la un moment dat nu apreciază efortul nostru, să ai emoții că una era când ai plecat în vacanță spre o destinație din Europa și alta când ajungi la locul dorit.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


11:11
duminica, 26 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere