Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că importanța pădurii din România iarăși a fost dată deoparte

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala judeteana Suceava:

poza
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că importanța pădurii din România iarăși a fost dată deoparte

Am fost amestecați în scandalul gafelor verbale, datorită inteligenței și a culturii actualului Primului-Ministru al României, după care s-a continuat cu Referendumul din 6-7 octombrie 2018, iar mai nou cu apariția de noi partide politice pline de speranțe mincinoase și s-a uitat cu desăvărșire, în ultimul timp, de defrișările controlate de austrieci, sprijinite de persoane dornice de îmbogățire rapidă din România care stau braț la braț cu politicienii.
Cei care se ocupă de distrugerea codrilor din România își freacă mânile de bucurie din simplu motiv că au liber la copaci. Poliția împreună cu Garda Forestieră își fac datoria până la un punct, după care intervine cea mai distrugătore putere de la noi, respectiv cea politică, care spijină defrișările, furturile de lemn din toată România.
Numai în județul Suceava în zona Frasin-Doroteia și Moldovița vei întâlnii, pe drumurile forestiere, kilometri de grămezi de buștean semn că exploatarea lemnului este în plină expansiune. Cei de la Direcția Silvică, Garda Forestieră și Poliția Județului Suceava, în limita posibilităților, verifică legalitatea sau ilegalitatea exploatărilor, dar fără prea multe rezultate.
De asemenea o altă problemă mare, cu care ne întâlnim toamna pe drumurile din județul Suceava, o reprezintă apariția noaptea, a căruțelor nesemnalizate în trafic, iar pentru a evita anumite tragedii este necesar ca poliția să se ocupe de prevenție.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


10:59
duminica, 14 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere