Partidul Verde Suceava "E timpul ca forțele ecologice să se unească sub o singură conducere"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Partidul Verde Suceava "E timpul ca forțele ecologice să se unească sub o singură conducere"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că este timpul ca forțele ecologice din țară să se unească sub o singură conducere pentru a putea ajunge la standardul de peste 5%.

În România sunt momentat cel puțin 2 partide verzi-ecologice care au un program sinonim, dar din nefericire au două drumuri paralele. Șefii Partidul Verde și Partidul Ecologist Român au obligația în 2018 să se întâlnească pentru a stabili, la alegerile din 2019, un calendar comun. Dacă vrei să faci o politică ecologică sănătoasă trebuie să te faci cunoscut și să ajungi la locul unde se iau deceizii.

Românii au nevoi de un partid verde-ecologist puternic, de un lider ecologist puternic, de o echipă verde-ecologică puternică pentru a se opune furtului de lemn, a distrugerii apelor și a naturii, care să iubească cei verde și să nu mai accepte o groapă de gunoi pe un vârf de munte, cum este cazul de pe Meștecăniș. Este strigător la cer ca în anul 2018 să ai politicieni care nu știu să aprecieze natura, pun banii în fața viitorului, distrugând totul.

De asemenea, noi verzii suceveni, am observat că pavajul din fața Prefecturii Suceava este distrus, bombardat, ceva de genul acesta, chiar la intrarea principală. Este de neînțeles cum dl.Primar nu a observat acest lucru, mai ales că trece pe la Președintele CJ Suceava, fiind și colegi de partid. O explicație ar fi că există un drum direct din stradă până în biroul președintelui Flutur, iar atunci când dl.Lungu trece pe la CJ Suceava coboară din mașină exat lângă pantoful domnului Flutur, fără a vedea cum arată pavimentul din fața Consiliului Județean Suceava, recent renovat.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava18:57
duminica, 11 martie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere