Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualele panouri electorale trebuiau schimbate

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Suceava :

poza
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualele panouri electorale trebuiau schimbate

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualele panouri electorale trebuiau schimbate.
Ele sunt vechi, cca 30 de ani, și nu mai corespund cu realitatea. Inclusiv amplasamentul lor este unul umilitor și vine în contradicției cu legea.
Dacă domnul primar al municipiului Suceava ar face o simplă vizită în Gura Humorului, ar vedea un model de afișaj electoral și amplasament.
În municipiul Suceava panourile sunt ascunse pe ici pe colo, câte două-trei la o locație, insufiente, iar dacă fiecare candidat și-ar etala afișul se ajunge la suprapuneri.
Ce frumos era dacă dl.Lungu avea un minim de viziune. Amplasa pentru fiecare formațiune politică sau candidat independent câte un panou, inscripționat cu numele partidului sau candidatului independent, le punea prin zona centrală, pietonală, dar să nu afecteze siguranța cetățeanul, iar atunci suceveanul putea să vadă liniștit ceea ce oferă politicul la alegerile din 27 septembrie 2020.
De asemenea, noi, verzii suceveni, așteptăm o dezbaterea publică, unde să participe toți candidații la funcția de primar al municipiului reședință de județ și cei de la președenția C.J. Suceava, bineînțeles cu respectarea normelor de combatere a virusului.
Suntem convinși că nu se va întâmpla acest aspect. Domnilor Flutur și Lungu le este frică să participe la așa ceva, le scade șansa de reușită. Norocul lor sau controlul lor este că opoziția este fragmentată. Reprezentanții ori partidele lor cu oameni în parlament sunt caractere slabe, de pierzanți.
Municipiul Suceava și județul Suceava au nevoie de o schimbare, de una verde.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


10:06
duminica, 06 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere