Parlamentarii PSD de Suceava aduc 90 de amendamente la bugetul pe 2010

Presedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Marza, a declarat ca social-democratii au depus peste 200 de amendamente pentru legea bugetului de stat pe 2010, din care un numar de 90 de amendamente au fost din partea parlamentarilor suceveni.

Acestia au dat 10 amendamente pentru sanatate, 29 pentru cultura si culte, 25 la infrastructura, iar 26 pentru invatamant. Senatorul sucevean este nemultumit de discrepanta aparuta la repartizarea  banilor de la diferite ministere si este de parere ca acest buget nu poate fi votat sub aceasta forma, fiind necesara impartirea in mod egal a sumelor de bani.

 

Marza a precizat ca PSD nu este de acord cu acest buget si nu va vota decat in momentul in care pensiile vor fi suplimentate si banii vor fi redistribuiti de la ministerele “umflate” la ministerele cu buget redus (Ministerul Sanatati). Totodata, social-democratul sucevean a mentionat ca SRI, Curtea Constitutionala, Oficiul pentru Comunicatii Speciale, au un buget mai mare comparativ cu anul 2009, iar Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei au un buget mult mai mic.   



13:26
vineri, 08 ianuarie 2010
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere