Nechifor: Acum este nevoie de solidaritate, nu de comentarii politice

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor a declarat într-o conferinţă de presă că în această perioadă va lăsa comentariile politice deoparte, singura prioritate a PSD Suceava reprezentînd-o ajutorarea sinistraţilor din zonele afectate de inundaţii.

poza
Nechifor: Acum este nevoie de solidaritate, nu de comentarii politice | Foto: Bogdan Popescu | Newsme.ro

Cătălin Nechifor a dorit să sublinieze că în această perioadă, activitatea principală a PSD Suceava va fi cea de ajutorare a sinistraţilor pînă la capăt, lăsînd comentariile politice deoparte.

 

Liderul PSD Suceava a confirmat continuarea operaţiunii COD ROŞU, oferind ultime detalii despre acţiunile realizate în zonele calamitate. PSD Suceava a primit marţi două tiruri cu haine, alimente şi apă de la Constanţa, urmînd ca vineri să ajungă un tir de la Harghita. La final de săptămînă sunt aşteptate două tiruri de cereale din Buzău.

 

În acest moment, PSD Suceava mai are în depozitele din localitate haine, alimente, 16.000 litri apă, 30 tone făină în saci de 50 kg. "Toate aceste ajutoare merg la sinistraţi, nu la Alexandru Băişanu sau Orest Onofrei. Este nevoie în continuare de acest demers pentru că Guvernul nu are resurse. Ne facem treaba pentru că suntem convinşi că la greu românii trebuie să fie solidari. Altă soluţie nu este.



15:19
joi, 15 iulie 2010

Taguri

COD ROSU, Catalin Nechifor, PSD, ajutoare, inundatii

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere