Murariu: Ce ar face PRM dacă ar ajunge la putere?

Vicepreşedintele PRM Marcel Murariu a prezentat în mod public măsurile pe care le-ar luat PRM în cazul în care ar ajunge la guvernare.

poza
Murariu: Ce ar face PRM dacă ar ajunge la putere?

Prima măsură din vizorul PRM în cazul unei posibile guvernări va fi, potrivit vicepreşedintelui Marcel Murariu, instituirea dictaturii legii, arestarea şi judecarea dreaptă în faţa poporului a tuturor celor care au jefuit ţara.

Ulterior, PRM ar confisca averile realizate prin fraudă şi crearea unui fond umanitar pentru salvarea concetăţenilor care au atins un trai de subzistenţă.

Următoarea măsură ar fi decretarea stării de urgenţă în economie.

Naţionalizarea prin amendarea constituţiei a tuturor uzinelor, fabricilor, hotelurilor, a bunurilor patrimoniale înstrăinate în mod ilegal este măsura următoare.

PRM are în vedere iniţierea unei strategii operative pentru exploatarea intensivă a bogăţiilor naturale ale României exclusiv în folosul poporului român.

PRM are intenţia de a organiza un referendum naţional prin care poporul să îşi exprime opinia în privinţa reintroducerii pedepsei cu moartea pentru marii criminali.

Un alt punct pe lista de măsuri îl reprezintă integrarea socială rapidă a rromilor pentru binele lor şi al societăţii.

Punctul final pe lista de măsuri propuse este declanşarea pregătirilor pentru reunificarea efectivă pe cale paşnică a ţării prin unirea cu Basarabia şi Bucovina de Nord.



11:06
miercuri, 14 iulie 2010

Taguri

Marcel Murariu, PRM

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere