Mârza: Băsescu a declanşat un genocid naţional în rîndul pensionarilor

Membrii PSD Suceava se declară surprinşi de ieşirile Preşedintelui care vine cu lucruri subţiri şi nesemnificative pentru funcţia sa. Gavril Mîrza consideră că nivelul discuţiilor purtate la nivel de Parlament şi Preşedinţie au ajuns sub nivelul demnităţii unor asemenea funcţii.

poza
Mârza: Băsescu a declanşat un genocid naţional în rîndul pensionarilor | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Senatorul Gavril Mîrza este de părere că, în loc să conducă ţara, Guvernul şi Parlamentul se ocupă de fraude iar preşedintele Traian Băsescu, în loc să intervină şi să facă astfel încît instituţiile statului să funcţioneze, "ia apărarea celui care a produs frauda, declanşînd un genocid naţional în rîndul a şase milioane de pensionari."

Membrii PSD susţin că au făcut tot ce era posibil omeneşte astfel încît punctul de pensie să fie la 45% din salariul mediu brut, dar 80 de parlamentari au hotărît cu totul altceva, preşedintele Traian Băsescu susţinînd această fraudă prin interviuri publice.

"Băsescu susţine un guvern incapabil, format din tăietori de iarbă, lemne, pensii, salarii şi, mai nou, îndemnizaţii pentru mame", a concluzionat Gavril Mârza.

13:14
joi, 23 septembrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere