Maricela Cobuz anunta ca produsele romanesti se vor vinde in magazine de stat

Deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz anunţă deschiderea de magazine de stat în care se vor vinde exclusiv produse româneşti.Deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz anunţă deschiderea de magazine de stat în care se vor vinde exclusiv produse româneşti.

poza
Maricela Cobuz anunta ca produsele romanesti se vor vinde in magazine de stat

„Casa Agroalimentară s-a constituit ca o societate pe acţiuni cu capital integrat de stat şi va funcţiona ca oricare altă societate pe piaţă, cu scopul de a prelua produsele de la producători spre a le vinde pe pieţele interne şi externe. Astfel, vor fi înfiinţate magazine de stat cu produse exclusiv româneşti, prin care se doreşte scoaterea din piaţă a intermediarilor de produse agricole, dar şi o alternativă care să concureze cu hipermarketurile”, a explicat deputatul PSD de Suceava. Maricela Cobuz consideră că prin îndeplinirea acestui obiectiv, Guvernul României contribuie la promovarea şi valorificarea produselor autohtone către marile pieţe externe. Ea a arătat că politicile agricole şi de dezvoltare rurală implementate de executiv constituie stimulente pentru ca sectorul agricol să continue să fie un motor de creştere economică.

„Mai mult decât atât, se are în vedere crearea de noi locuri de muncă prin care se va asigura buna funcţionare a magazinelor, depozitelor şi a centrelor de colectare a produselor agricole”, a precizat Maricela Cobuz. Ea a mai precizat că prin îndeplinirea acestui obiectiv se va contribui la introducerea pe piaţă a produselor alimentare sănătoase.

14:44
miercuri, 20 martie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere