Marian Andronache va candida la functia de primar al Sucevei

Actualul viceprimar Marian Andronache, vicepreședinte național PMP, va candida la functia de primar al municipiului Suceava. El a subliniat ca municipiul Suceava trebuie să se dezvolte coerent și că această dezvoltare se poate face fără ca investițiile să stea la mila guvernului.

poza
Marian Andronache va candida la functia de primar al Sucevei

PMP Suceava a anunțat, joi, candidații formațiunii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și pentru funcția de primar al Sucevei.

„După patru ani de politică am convingerea că pot să schimb ceva în politica suceveană, în administrația locală și după patru ani din postura de viceprimar, timp în care am fost aproape de nevoile sucevenilor am avut multe de învățat. Niciodată nu le știi pe toate. Nimeni nu le știe pe toate, chiar dacă unii cred că le știu pe toate. Din păcate, unii așa cred, dar nu este adevărat”, a spus Andronache.
Acesta a mai declarat că unul dintre proiectele sale din 2016, transferul Parcului Șipote, inima verde a orașului, la municipalitate este pe cale să se realizeze și că a fost luată în derâdere inițiativa sa pentru că era greu de realizat.

15:27
joi, 25 iunie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere