Marian Andronache sustine ca Popovici a lasat partidul cu datorii | newsMe.ro stiri Suceava

Marian Andronache sustine ca Popovici a lasat partidul cu datorii

Prim-vicepresedintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat recent ca fondatorul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a lasat partidul cu datorii.

poza
Marian Andronache sustine ca Popovici a lasat partidul cu datorii

Prim-vicepreşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Marian Andronache, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că fostul lider al partidului, Corneliu Popovici,a încercat să-l denigreze, dar şi că a lăsat filiala judeţeană cu datorii. Marian Andronache a spus că fostul lider nu dat dovadă de transparenţă, nu a făcut o descărcare de gestiune şi a lăsat în urmă o problemă destul de gravă pentru partid, respectiv datorii de 50.000 de lei.

„În acelaşi timp, pentru dumnealui a devenit o obişnuinţă să schimbe consilierii locali, cum a fost în oraşul Milişăuţi, dar şi în alte locuri. Au fost cazuri în care unii consilieri au demisionat, fiind obligaţi să facă acest lucru, practică pe care am aflat-o abia zilele astea”, a spus prim-vicepreşedintele PMP Suceava.

Andronache a mai spus ca Popovici este un politian abil, cu exprienta, in care a avut incredere.
„Am multe să-i reproşez lui Corneliu Popovici. Mai este şi faptul că a dus o campanie de denigrare la adresa mea, dar şi faptul că m-a minţit. Dar de acum vreau să stingem orice discuţie pe aceste subiecte”, a spus Marian Andronache.16:00
miercuri, 07 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere