Lungu: USL, o încrucişare între un dovleac şi o vişină

Şeful organizaţiei municipale a PDL Suceava, Ion Lungu, a caracterizat Uniunea Social Liberală de la Suceava ca fiind o încrucişare dintre un dovleac mare galben şi o vişină mică, roşie, în ideea de a obţine vişine mari cât dovlecii a prim vicepreşedinte al PDL. Lungu are încredere că PDL îşi va confirma prima poziţie în Suceava la următoarele alegeri.

„Am văzut ieri cum s-au întâlnit nişte politicieni locali care îşi împărţeau blana urşilor din pădure. Le dorim mult succes. Uniunea Socialistă este o încrucişare dintre un dovleac mare galben şi o vişină mică, roşie, în ideea de a obţine vişine mari cât dovlecii. Numai că au ieşit dovleci mici cât vişinele”, a declarat marţi Ion Lungu.

Potrivit edilului şef al municipiului, luni s-au întâlnit trei trandafiri, o săgeată, o balanţă şi au făcut o mare varză.

„Nu e nimic de condamnat, este un drept democratic al celor din opoziţie să vină cu o platformă comună. Numai că această varză, această uniune nu are nici un program, nici o strategie. Dacă la nivel naţional ţinta lor este să îi dea jos pe Băsescu şi pe Boc, la nivel local ei vor să îi dea jos pe Flutur şi pe Lungu”, a subliniat Ion Lungu.

Lungu este sigur că la nivelul judeţului Suceava, PDL va rămâne primul pe judeţ şi că Flutur va câştiga din nou preşedinţia Consiliului Judeţean. Mai mult, democrat-liberalii se gândesc la consolidarea poziţiei politice în zona Fălticeni şi câştigarea de noi primării.

15:29
marti, 15 februarie 2011

Taguri

Ion Lungu, PD-L, USL

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere