Liviu Dragnea a fost primit, la Dumbraveni, cu fanfara

In cursul zilei de joi, la Dumbraveni au avut loc alegerile din PSD Suceava.

poza
Liviu Dragnea a fost primit, la Dumbraveni, cu fanfara


La Dumbraveni s-au adunat, joi, aproape o mie de oameni, la un miting organizat de PSD in sala sporturilor, iar invitatii evenimentului au fost Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu.
Participantii au venit cu steaguri dar si cu mesaje pe care scria "Liviu Dragnea Presedinte". LA un moment dat, Dragnea a intrebat de pe scena "Ce am facut noi?", iar din sala s-a auzit o voce spunand "Nimic". Președintele PSD a replicat: „Nimic ești tu. Ți-o spun direct. Ai răbare să spun ce am făcut noi minicinosule!”.
Ulterior, a avut loc sedinta extraordinara pentru alegeri, si, prin ridicare de mâini, a fost ales președinte senatorul Ioan Stan, iar vicepreședinți au fost aleși parlamentarii, mai mulți primari, Gavril Mârza, dar și liderul OM PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, care însă a lipsit de la această ședință. Totodată, a fost aleasă și conducerea Biroului Permanent Județean.

„Vreau să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârșit a fost ales președinte. S-a tot amânat această conferință”,a spus Liviu Dragnea.

07:33
vineri, 19 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere