Ion Balan:"Liviu Dragnea ne-a demonstrat că aurul din rezerva țării ar fi o captură excelentă pentru cei care conduc țara dintr-un șanț în altul"

Va transmitem un comunicat de presa din partea deputatului PNL de Suceava, Ioan Balan:

poza
Ion Balan:"Liviu Dragnea ne-a demonstrat că aurul din rezerva țării ar fi o captură excelentă pentru cei care conduc țara dintr-un șanț în altul"

În momentul în care românii se îndoiau că după 22 de ani de guvernări PSD ar mai fi ceva de prădat în România, uite că Liviu Dragnea ne-a ”luminat” pe toți și ne-a demonstrat că aurul din rezerva țării ar fi o captură excelentă pentru cei care conduc țara dintr-un șanț în altul, ca un șofer care s-a urcat turmentat la volan. Argumentele cu care au început să intoxice populația în fiecare zi sunt care mai de care mai trăsnite! Ba că în Anglia ne costă depozitarea, de parcă în România ar fi pe gratis, ba că la Londra nu e în siguranță, de parcă în mâinile lui Dragnea și ale Vâlcov, expertul în lingouri, ar fi în siguranță.


Niciodată un guvern nu a lovit în temelia economiei românești așa cum o face Dragnea și cu gașca lui. Au lovit în băncile românești cu toată forța, impunându-le taxe absurde care au scumpit creditele și au majorat cursul de schimb. Au lovit în cel mai dinamic sector economic din țară – comunicațiile – taxând și blocând investițiile în noile tehnologii. Au lovit în sectorul energetic, iar fiecare cetățean poate să compare factura de luna aceasta cu cea de anul trecut. Toate taxele se văd în prețurile mai mari plătite de populație.


După ce timp de doi ani au atentat, mai mult sau mai puțin fățiș, la economiile a 7,2 milioane de angajați, care au agonisit peste 48 de miliarde de lei pentru pensiile prin Pilonul 2, acum, Dragnea și experții săi în prădat banii românilor, nu se mai ascund deloc și au declanșat deja distrugerea sistemului din care ar fi urmat să se plătească pensiile peste numai 10 ani.


Guvernul a rămas fără bani! Nu o spun eu, o spun chiar cifrele publicate de Ministerul finanțelor publice care reflectă situația îngrijorătoare în care se află bugetul: bugetul de pensii are deficit de 1,27 miliarde lei, nu excedent cu se lăuda Teodorovici, iar bugetul general consolidat are grave probleme de finanțare. Degeaba încearcă Dragnea, Vâlcov și Teodorovici să fure banii din Pilonul 2 de pensii și să sifoneze rezerva de aur a României, pentru a petici găurile imense din bugetul de stat, pe care ei l-au dus în această situație. Ar fi bine să se uite la greșelile făcute de alte state precum Ungaria și Polonia, care în urmă cu zece ani au luat asemenea decizii dezastruoase, iar acum se chinuie să repare ce s-a stricat atunci. Chiar și cu jefuirea Pilonului 2 de pensii și a aurului, problemele nu s-ar rezolva decât temporar, până poate la sfârșitul acestui an.


De ce nu iau banii gratuiți de la UE? De ce nu-i aduc în țară? Nu trebuie decât să întocmească proiecte concrete de autostrăzi, spitale, școli, de reindustrializare a țării și să-i ceară❗ De ce nu fac acest lucru? Nu se pricep? Ar fi un argument important. Din păcate pentru țară și cetățeni, fostul prim-ministru Mihai Tudose ne-a spus că banii gratuiți de la Uniunea Europeană nu vor fi aduși niciodată în România de un guvern PSD, pentru că din acei bani nu se poate fura și nu se poate da șpagă! Sunt afirmațiile fostului prim-ministru, nu ale mele. Așadar, orice român poate să înțeleagă foarte simplu de ce PSD ne-a adus pe marginea prăpastiei și de ce în România banii nu ajung niciodată în ceea ce oamenii au cea mai mare nevoie: spitale moderne, școli și grădinițe noi, drumuri noi.

Ioan Balan

07:27
joi, 14 martie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere