Flutur a fost reales preşedinte al PD-L Suceava UPDATE

Doar 6 voturi au fost împotriva candidaturii lui Flutur la şefia PDL Suceava.

UPDATE > Flutur a declarat că va candida din nou şi la funcţia de preşedinte al CJ Suceava. Şi Ion Lungu şi-a declarat dorinţa de a candida din nou la fotoliul de primar al Sucevei.

Gheorghe Flutur a fost reales în preşedinte al filialei judeţene PD-L Suceava de către marea majoritate a delegaţilor prezenţi în sala Casei de Cultură. 

Gheorghe Flutur se află oficial la al doilea mandat, ales cu 798 de voturi pentru candidatura sa din totalul de 804 voturi exprimate. Structura noului birou permanent judeţean îi are în componenţă pe prim-vicepreşedinţii Orest Onofrei şi Dumitru Pardău, secretarul general Ioan Bălan, secretarii generali executivi: Niculai Barbă şi Cristi Creţu. Cei zece vicepreşedinţi ai PD-L Suceava sunt Ion Lungu, Vasile Tofan, Vasile Ilie, Daniel Cadariu, Petru Carcalete, Aurel Olărean, Cristian Irimie, Sabin Adrian Drăgan şi Valerian Solovăstru.

 

UPDATE> "Avem şansa să re-edităm succesul de la Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean", a declarat Ion Lungu. Flutur a declarat că "e o perioadă de asumare de răspundere. Din nou îmi îmbrac haina politică pentru luptă pentru că pînă acum am îmbrăcat-o pe cea de la administraţie iar cei din opoziţie au început să tragă cu praştia sau cu ouă. Îi avertizez că ştim să ne luptăm dar de data aceasta cu argumente. Unul din argumente este faptul că premierul Emil Boc a promis finalizarea şoselei de centură unde vom trimite opoziţia anul viitor."

 

Primarul Ion Lungu a declarat că astăzi (n.r. duminică) au avut loc la PD-L pentru prima oară alegeri democratice. "Astăzi se va da un vot pentru cei care au cîştigat toate alegerile de cînd PD-L s-a înfiinţat. Sigur, cîteodată este mai greu să te menţii acolo sus, dar eu am convingerea că noi vom cîştiga alegerile locale din 2012 în echipa lui Gheorghe Flutur."



13:34
duminica, 03 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere