Donţu: Flutur, şeful cooperativei de sifonat bani publici

Ovidiu Donţu îi cere lui Flutur să prezinte starea reală a judeţului. Acesta consideră că întîlnirea portocaliilor la Suceava nu este decît o adunare în haită în jurul presei, prada reprezentînd-o contractele cu statul pentru clientela portocalie. El a declarat că PD-L a adoptat parandărătul ca siglă a acestui partid şi ca simbol electoral al românilor de pretutindeni.

poza
Donţu: Flutur, şeful cooperativei de sifonat bani publici | (f) Bogdan Popescu | Newsme.ro

Faptul că pedeliştii şi-au făcut curaj să vină în grup la Suceava, îl motivează pe Ovidiu Donţu să considere că ei au nevoie un psihiatru dar terapia pentru ei ar reprezenta o injecţie la mort.
"Solicităm lui Flutur să explice risipa şi hoţia în cazul gripei aviare, afacerea cu centrul de fructe Piatra Neamţ şi ce au vrut să spună ziarele naţionale cînd era ministru.

"Gheorghe Flutur este un politician care are nevoie să nu fie întrebat cum a făcut primul milion de dolari, un politician care a primit averea prin cumnaţi, fiind şeful cooperativei de sifonat banii publici din judeţul Suceava."

În urma alegerilor de la Suceava, Ovidiu Donţu este de părere că mesajele PD-L de la Suceava au fost clare: guvernarea va merge înainte pe acelaşi drum, presărat de concedieri, şomaj, tăieri de salarii, majorări de taxe şi impozite cu sărăcirea populaţiei, falimentarea sistemului de sănătate publică şi al educaţiei.

Strategia PSD rămîne neschimbată: adoptarea programului de guvernare la 16 octombrie, depunerea moţiunii de cenzură şi demiterea guvernului alături de suspendarea Preşedintelui României în cazul în care acesta promulgă legea pensiilor.

În ce priveşte declaraţia deputatului Raluca Turcan care considera că social-democraţi căacţionează ca nişte alcoolici anonimi, Donţu i-a replicat că "folosirea termenului de alcoolic în aceeaşi frază cu numele de Băsescu, creează prejudicii inimaginabile şi irecuperabile. Restul e cancan. PD-L, un partid al interlopilor, promotor al metodelor fasciste."

Donţu îl somează pe Gheorghe Flutur să prezinte un raport economic şi social unde să prezinte cu cît au scăzut locurile de muncă, cîţi suceveni au fost atinşi de restructurare, şomaj din domeniul public şi privat. El consideră că este o datorie de onoare ca Gheorghe Flutur să prezinte starea judeţului.

 



13:48
luni, 04 octombrie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere