Dan Cusnir:"Vom schimba actualul sistem rigid si opac într-unul transparent, în care interesul sucevenilor să primeze""

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Cusnir, Candidat pentru functia de Primar al Sucevei

poza
Dan Cusnir:"Vom schimba actualul sistem rigid si opac într-unul transparent, în care interesul sucevenilor să primeze""

Campania electorală dezvăluie cât de bine pregătiți sunt candidații pentru un mandat, arată dacă înțeleg sau nu realitatea politică și dacă au capacitatea de a se adapta schimbărilor inerente vremurilor.

Am analizat invitația domnului Lungu către electorat de a vota consilierii PNL pentru a avea majoritate absolută în Consiliul Local, explicând insistent că e nevoie de majoritate pentru a evita „blocaje”. Istoria ne-a demonstrat că majoritatea absolută a fost întotdeauna toxică dar actualul primar o cere în continuare.
De ce? Pentru că depinde de o abordare opacă în regim „totul sau nimic” în care măsuri bune au fost împachetate cu tot felul de aranjamente. Au nevoie de majoritate absolută pentru a conduce în continuare orașul în mod tiranic, lipsit de transparență.
Au nevoie de majoritate absolută pentru a continua prăduirea Domeniului Public, pentru a continua defrișarea Sucevei, pentru a distruge în continuare spațiile verzi dintre blocuri. Ne-am opus cu vehemență acestor practici. Am spus stop ilegalitătilor dar în mintea lor asta înseamnă că am blocat dezvoltarea. Am blocat dezvoltarea intereselor personale dar am protejat Domeniul Public și spațiile verzi.

Viitorul primar trebuie să fie pregătit la un alt peisaj politic, în care formațiuni noi, legitime, vor avea un cuvânt de spus. Vom schimba actualul sistem rigid si opac într-unul transparent, în care interesul sucevenilor să primeze. Vom schimba formatul de negociere, argumentele fiind doar de legalitate și de necesitate. Voi elimina vechile practici de vot pe criterii politice. Începând cu dată de 27 septembrie în Consiliul Local Suceava nu se va mai face politică, se va face doar administrație. Vom construi o majoritate care înțelege că Sucevenii sunt în centrul agendei publice.

De aceea am convingerea că este nevoie de alt creier care să administreze Suceava, unul care înțelege realitatea politică a zilei de mâine și care pune interesul public deasupra interesului personal sau de grup. Din discuțiile avute pe stradă, în cartiere, simt că și Sucevenii vor o abordare noua in relația administrație-cetățeni.

E timpul pentru transparență în Primăria Suceava.
E timpul pentru Suceava!


.
Dan Ioan Cusnir,
Candidat pentru functia de Primar al Sucevei
“Totul pentru Suceava!”



14:30
joi, 03 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere