Dan Cusnir:""Incepand e astăzi voi încerca să mă adresez celor care, pe bună dreptate, sunt scârbiți de întreaga clasă politică

Va transmitem un comunicat semnat de Dan Ioan Cușnir,Președinte - Organizația Municipală PSD Suceava

poza
Dan Cusnir:""Incepand e astăzi voi încerca să mă adresez celor care, pe bună dreptate, sunt scârbiți de întreaga clasă politică
Am analizat o fotografie de pe strada Cuza Vodă din Burdujeni. Această fotografie este elocventă pentru ceea ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 16 ani și a fost făcută miercuri 08.07.2020, exact în ziua în care Ion Lungu prezenta presei “realizările” celui de-al 4-lea mandat de când ne influențează calitatea vieții.
Mi-ar fi foarte ușor să încep să îl critic pentru că astfel de situațîi se găsesc peste tot și în Obcini și în George Enescu și în Zamca și în Centru sau pentru că în 16 ani nu a înțeles că pietonul este mai important decât mașina sau pentru că pune în pericol siguranța copiilor din Suceava și a tinerilor care reprezintă viitorul Sucevei.
Dar, începând de astăzi voi încerca să mă adresez celor care, pe bună dreptate, sunt scârbiți de întreaga clasă politică. Da, aveți toate motivele să fiți revoltați împotriva întregii clase politice care v-a înșelat și ne-a înșelat așteptările timp de 16-20-30 de ani din viața noastră. Și pentru că fac parte din această clasa politică, aveți toate motivele să fiți nemulțumiți pentru că nu am făcut atât cât ați fi meritat pentru Suceava și pentru Suceveni! Îmi doresc ca politica noastră să fie mai puțin despre “eu nu greșesc” și mai mult despre “am greșit și pot fi mai bun“!
Va rog frumos, pe toți cei cărora va este lehamite să mai votați la alegerile locale, să va gândiți bine dacă chiar va doriți ca și copiii noștri să îi plimbe pe nepoții noștri în aceleași condiții! Va rog frumos să va gândiți bine dacă chiar va doriți ca și copiii noștri să piardă 16 ani din viața lor așteptând ca aceleași promisiuni să se îndeplinească! Va rog frumos să va gândiți bine dacă copiii noștri merită asta!
Vindecarea Sucevei nu se poate face cu o pastilă sau cu un om, vindecarea Sucevei se va face prin schimbarea comportamentului nostru și prin schimbarea mentalității celor care administrează Suceava și care gestionează banul public, banii din taxele și impozitele Sucevenilor. Vindecarea Sucevei o vom face NOI, împreună! Întotdeauna NOI este mai important și mai puternic decât EU!
Așa cum soarele nu strălucește pentru el, primarul Sucevei trebuie să înțeleagă că nu este primar pentru el ci pentru Suceava si pentru Suceveni. Pentru Ion Lungu este prea târziu. Are tupeul să le promită Sucevenilor că ceea ce nu a făcut în 16 ani, va face începând chiar de mâine. Omul trecutului încearcă să deseneze viitorul Sucevei.
Mai este puțin până când Ion Lungu va înțelege că “Noi” este mai important și mai puternic decât “Eu”!

Dan Ioan Cușnir,
Președinte - Organizația Municipală PSD Suceava
„Totul pentru Suceava!”



15:44
joi, 09 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere