Dan Cusnir:"De ce Lungu și Harșovschi, de ce?!"

Va transmitem un comunicat de presa din partea presedintelui Organizatiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cusnir:

poza
Dan Cusnir:"De ce Lungu și Harșovschi, de ce?!"
Toate municipiile reședință de județ au reușit să implementeze un sistem public de transport decent și civilizat. Toate municipiile cu excepția Sucevei. De ce oare în Brăila sau Iași se poate iar în Suceava NU?
De ce Lungu și Harșovschi, de ce? De ce o călătorie cu autobuzul în Iași, în condiții impecabile, costă 2 lei iar în Suceava o călătorie în condiții execrabile costă 2,50 lei?
De ce Lungu și Harșovschi, de ce? De ce cei ce folosesc transportul public din Iași beneficiază de 100 de autobuze performante, noi, cu aer condiționat iar Sucevenii coboară cu 2 stații mai repede pentru că li se face rău din cauza căldurii infernale din second hand-urile aduse cu mare tam tam de administrația Lungu/Harsovschi/PNL?
De ce Lungu și Harșovschi, de ce? De ce Sucevenii așteaptă autobuzul în stații oribile, insalubre, nefrecventabile iar cei din Iași sunt protejați de ploaie, vânt sau soare în stații noi, decente, elegante?
De ce Lungu și Harșovschi, de ce? De ce în loc de Ordine și Progres avem Debandadă și Regres? De ce în Iași există automate pentru bilete iar în Suceava suntem în continuare în comuna primitivă?
De ce Lungu și Harșovschi, de ce? De ce Suceava este singurul oraș din lumea civilizată unde se confirmă în acte oficiale că se practică ”piratarea transportului public local” în timp ce Lungu și Harșovschi își demonstrează impotența administrativă și complicitatea cu cei ce pirateaza TPL-ul?
Ne-am săturat de justificările penibile pe care nu le credeți nici măcar voi: orice nerealizare a ultimilor 14 ani de administrație Lungu/Harșovschi/PNL este din cauza Guvernului sau a vremii nefavorabile. Am prezentat condițiile din Iași pentru că primarul din Iași în loc să se plângă că nu îl sprijină Guvernul a făcut lucrurile să se întâmple. De 14 ani Lungu și Harșovschi, în loc să facă lucrurile să se întâmple, în loc să dezvolte Suceava, se vaită și dau vina pe vremea nefavorabilă sau pe Guvern.
Suceava devine un oraș nefrecventabil pentru că cei care conduc orașul de 14 ani nu înțeleg care este responsabilitatea lor față de Suceveni, nu respectă Contractul Social dintre administrație și cetățeni.
Suceava are nevoie de Ordine și Progres. Sucevenii merită o administrație care să facă “Totul pentru Suceava!”.


Dan Ioan Cușnir
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
“Totul pentru Suceava!”
21.08.2018


12:11
marti, 21 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere