Dan Cusnir considera ca Liviu Dragnea ar trebui sa isi asume esecul si sa plece

Presedintele Organizatiei Municipale PSD Suceava, Dan Cusnir, a sustinut, luni, o conferinta de presa la sediul PSD.

Dan Cusnir a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca , ca este , in continuare rosu si ca isi doreste sa ramana decent.„Da! În continuare sunt roșu, sunt decent și doresc să rămân decent. În perioada în care am fost președintele OM PSD Suceava și pentru prima oară în 20 de ani, partidul a câștigat, detașat, alegerile parlamentare din 2016 în Municipiul Suceava. Atunci am conceput și sloganul “Totul pentru Suceava”, pentru a arăta angajamentul pe care l-am luat față de comunitatea locală. În Biroul Permanent am fost validat în unanimitate, prin vot secret, ca reprezentant al OM pentru o funcție de vicepreședinte în Biroul Organizației Județene. Această validare mi-a arătat că am suportul organizației în tot ceea ce fac”, a subliniat Dan Ioan Cușnir.

Totodata, Cusnir a mentionat ca PSD are de suferit din cauza lui Liviu Dragnea, spunand ca acesta "isi asuma dreptul de a decide in numele tuturor membrilor PSD din Romania".

„ Liviu Dragnea, să știi că PSD-ul nu este al tău și al lui Codrin Ștefănescu. Și să mai știi că marea majoritate a milioanelor de PSD-iști a ajuns să te deteste, fie că sunt membri sau simpatizanți. Sunt convins că schimbarea trebuie să vină din interiorul partidului, mai puțin în conferințe de presă, dar nu mai suport să fiu asociat cu tine și cu Codrin Ștefănescu. Și nu mai suport ca din cauza voastră să las ochii în pământ de fiecare dată când mă întâlnesc cu foști colegi de liceu sau de facultate, atunci când mă întâlnesc cu foștii mei profesori, cu medicii care mi-au adus copiii pe lume, cu prietenii mei, cu familia mea, cu sucevenii mei! Dar cel mai tare nu mai suport ca milioanele de PSD-iști decenți, verticali și onești să fie greșit judecați doar pentru că sunt asociați cu tine și cu Codrin Ștefănescu. Ce ați făcut voi îmi provoacă disprețul!”, a mai spus Cusnir.

10:26
luni, 27 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere