Dan Acibotarita:"Succesul județului Suceava în 2021 constă în înțelepciunea celor care ne conduc"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Dan Acibotarita:"Succesul județului Suceava în 2021 constă în înțelepciunea celor care ne conduc"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că succesul județului Suceava în 2021 constă în înțelepciunea celor care ne conduc.
Dacă avem parte de lideri care iubesc mai mult biroul și nu interacționează cu realitatea, cu sucevenii, județul Suceava va fi condamnat mai departe doar la supraviețuire, izolare și nu la dezvoltare.
Din județul Suceava pleacă lemn furat, transformat de un austriac în toată lumea, iar conducătorii liberali ai județului trebuie să conștientizeze ce dramă avem în județ prin furtul pădurii. Una este exploatarea pădurii și alta este furtul de lemn. Pe austriac îl doare la bască, face miliarde de euro, pe hoții de lemn la fel, doar fac milioane de euro, cele două tabere plus politicienii noștri umili și lacomi sunt bucuroși când își numără câștingul, în schimb județul se prăbușește și se usucă.
Județul Suceava va avea de suferit și cu acea rușine națională intitulată groapa de gunoi de pe Mestecăniș. Turismul, tot ceea ce este legat de partea bio, oamenii, vor avea de suferit, iar factorii de decizie care ar trebui să închidă groapa, dorm mai departe pe salarii de zeci de mii de lei pe lună.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


14:38
duminica, 03 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere