Dan Acibotăriţă:"Prietenia dintre Iohannis și un austriac, care ne mănâncă lemnul din România, este reală și dăunează grav sănătății României"

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Dan Acibotăriţă:"Prietenia dintre Iohannis și un austriac, care ne mănâncă lemnul din România, este reală și dăunează grav sănătății României"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că urmașii Brătienilor, adică mini liberalii de astăzi, și-au dat ”valoarea” și goliciunea sufletului din nou pe față.
În săptămâna care tocmai se încheie s-a trecut prin Camera Deputaților Proiectul ”DNA-ul Pădurilor”. Din nefericire mini liberalii nu l-au votat, ceea ce denotă că sunt de acord cu furtul pădurilor și nu doresc o normalitate.
Ceea ce ne miră pe noi, verzii suceveni, este faptul că din județul Suceava sunt minii liberali în Parlamentul României care nu și-au făcut treaba față de cei care i-au votat, ci după cum arată
statistica, ei au votat la comanda liderului suprem.
De aici, avem dreptul să tragem concluzia că prietenia dintre Iohannis și un austriac, care ne mănâncă lemnul din România, este reală și dăunează grav sănătății României.
Nu știm ce va ieși din ”DNA-ul pădurilor”, au fost multe legi bune, dorite de români, care au fost mutilate de parlamentari. Una s-a dorit și alta s-a finalizat. Exploatarea lemnului într-un cadru legal, care se realizează în toate statele lumii, este una, iar furtul pădurilor este un alt aspect, extrem de dăunător, nociv. Trebuie combătut furtul pădurii, cauza, iar dacă prin această lege se va reuși, atunci este bine, legea și-a atins scopul.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


08:46
duminica, 17 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere