Dan Acibotarita:"In ultima perioadă de timp principalul traseu al transportatorilor de lemn din județul Suceava este situat în zonele Palma și Marginea"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Suceava:

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că declarația olandezului Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, din această săptămână ”dacă nu intrați în UE, Putin făcea cu România ce face acum în Ucraina” este una din cele mai proaste gândiri politice pornite din gura unui oficial UE, iar acest lucru ne arată că școala politică din Olanda are mai slabi absolvenți decât cea din România, sunt un fel de jucări din pluș scăpate libere prin Europa și controlate printr-o rotire a cheiței din spatele acesteia.
Din punctul nostru de vedere, pentru țările puternice din Europa a fost o binecuvântare intrarea României în UE. Ele au vândut românilor, pe bani grei, toate gunoaiele pe care le-au produs, începând de la mâncare, mașini, deșeuri, etc. Ne-au distrus tot ceea ce este de valoare din țara noastră, lasându-ne fără industrie, agricultură, învățământ, cultură, pădure, resurse naturale, bani, iar acum pozează în salvatorii națiunii române, uitând că ne-au văduvit anual de zeci de miliarde de euro.
De asemenea, noi verzii suceveni, am observat că în ultima perioadă de timp principalul traseu al transportatorilor de lemn din județul Suceava este situat în zonele Palma și Marginea, în apropiere de Rădăuți, la cel vechi din zona Cacica s-a renunțat, iar un alt aspect este cel legat de achiziționarea unor mașini care sunt poziționate în păduri și nu fac altceva decât să transforme orice lemn în rumeguș, deci nu se mai transportă lemn așa de mult ci rumeguș, o altă invenție care va distruge mai departe pădurea. Cât de curând vom avem nevoi de radarul rumegușului.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
16:42
duminica, 17 martie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere