Dan Acibotarita:"Impozitarea pensiilor speciale reprezintă o soluție simplă, elegantă. Punerea ei în practică ține numai de guvernul României"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala judeteana Suceava :

poza
Dan Acibotarita:"Impozitarea pensiilor speciale reprezintă o soluție simplă, elegantă. Punerea ei în practică ține numai de guvernul României"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că impozitarea pensiilor speciale reprezintă o soluție simplă, elegantă. Punerea ei în practică ține numai de guvernul României.
Ne aducem aminte de declarația lui Rareș Bogdan prin care spunea că în 30 de zile de la instalarea liberalilor la Palatul Victoriei, pensiile speciale vor dispărea. Nu au dispărut, sunt mai departe după mai mult de 30 de zile, chiar într-o situație delicată financiar pentru România, ceea ce demonstrează că Rareș Bogdan a mințit, iar dacă are un pic de demnitate în el trebuie să demisioneze din PNL. Credibilitatea reprezintă un stâlp de susținere în politică.
O altă problemă care se poate rezolva la fel de elegat și de frumos reprezintă diminuarea numărului de parlamentari români, prin modificare Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților. De ridicat pragul pentru un deputat de la 73.000 de locuitori la 200.000 sau chiar 300.000 de locuitori, iar pentru un senator de la 168.000 de locuitori la 400.000 sau chiar 600.000 de locuitori.
Frumusețea lucrurilor constă în simplitatea lor.
Impozitați pensiile speciale și modificați Legea nr.208/2015.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava



11:35
duminica, 10 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere