Dan ACibotarita:"Frumusetea Bucovinei îi va atrage și în acest an pe turiști, chiar dacă am fost încercați de acest virus"

Va transmitem un comunicat din partea Partidului Verde Suceava :

poza
Dan ACibotarita:"Frumusetea Bucovinei îi va atrage și în acest an pe turiști, chiar dacă am fost încercați de acest virus"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că frumusețea Bucovinei îi va atrage și în acest an pe turiști, chiar dacă am fost încercați de acest virus.
Recent am văzut că în perioada cea mai grea, multe lucruri din Suceava au fost artificial raportate pentru a băga groaza și frica în români.
Având ochii ațintiți pe televizor și crezând în ceea ce se prezintă pe ecran, am crezut totul.
Fiind cel mai afectat județ din România, noi, verzii suceveni, credem că sucevenii merită mai mult respect din partea guvernanților și o mai mare susținere financiară, una reală, nu una declarativă.
Dacă, tu, stat român, vrei să ajuți sucevenii, nu le mai impozita măcar salariile în 2020. Acei 10 la sută, cât reprezintă impozitul pe salarii, reprezintă ceva pentru oricine.
Să nu uităm, turismul este prioritar pentru județul Suceava, reprezintă o sursă de venit și o continuitate a trecutului, a istoriei.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava13:56
duminica, 31 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere